Blau Digital

Blau DigitalCintes de vídeoCintes d’àudioFloppy DiskTarifes

Blau Digital és la marca de MC+Imaginaris dedicada a la digitalització i restauració de cintes de vídeo i d’àudio. També recuperem arxius audiovisuals de discs informàtics i copiem els arxius a suports digitals estàndards.

Cintes de vídeoDigitalització de cintes analògiques a arxius digitals. Edició bàsica de color i de so, per mantenir la continuïtat de la gravació.
Restauració digital de cintes de vídeoEscalat dels arxius analògics digitalitzats de resolucions fins a 575i, a 720p i 1080p, a 25, 30 o 50 frames.
Cintes d’àudioDigitalització de cintes analògiques d’àudio a arxius digitals Mp3 o WAV. Edició i millora de la qualitat de so.
Discs digitalsExtracció d’arxius de discs CD, DvD i Blu-ray a arxius d’àudio i vídeo digitals.
Floppy DiskRecuperació de fotografies, vídeos o altres tipus d’arxiu d’antics discs de 3,5″

La majoria dels suports que digialitzem ho fem des del nostre estudi a Andorra, de forma que no cal enviar cap document fora del país. La discreció i el compromís per mantenir la privacitat de les imatges i els documents a digitalitzar està assegurada en els nostres estudis. Només amb l’autorització expressa dels clients, utilitzem recursos externs. Mai fem cap còpia no demanada, i els arxius dels procés de digitalització i restauració els eliminem 30 dies després d’haver entregat el treball.

Una vegada hem digitalitzat els documents, els podem escalar a resolucions de 1280x720p o 1920x1080p. L’ús combinat de software AI de restauració amb l’edició d’àudio i vídeo, ens permet obtenir resultats satisfactoris en la restauració de les imatges analògiques.