Mediateca

Documentals per entendre la complexa la societat actual…

 1. Los amos del mundo L’any 2006 Televisió Espanyola produïa aquest documental on s’explica com el neoliberalisme s’està apropiant de la civilització, i en concret s’avança a la crisi que pateix Espanya des de 2008…
 2. The Untold History of the United States, d’Oliver Stone. Considero que és la sèrie documental més destacada que mai s’hagi produït. Explicar la història sense estar sotmès a la mentira sistemàtica de la societat actual, te un valor inestimable, pels ciutadans nord-americans i per la resta de la humanitat…UntoldH
 3. La cara oculta de Hiroshima
 4. HOME
 5. La doctrina del shock
 6. Ejercito permanente
 7. Toxic Somalia
 8. La pesadilla de los desechos nucleares (YouTubeVimeo) documental d’Eric Guéret y Laure Noualhat (2009).
 9. The black sun of Hirishima (Kenichi Watanabe, 2011). El que amaga el complex militar i industrial dels Estats Units de les bombes atòmiques d’Hiroshima i Nagasaki.
 10. El segle de les Guerres (Play List) Sèrie documental de 26 capítols que descriu com el segle XX ha vist les guerres més violentes y amb més morts de tota la historia de la humanitat.
 11. La batalla de Chernobil : 1a part2a part. La historia que s’explica en aquest documental de Thomas Johnson és raó suficient com per deixar de considerar l’energia d’origen nuclear com una font d’energia… és un perill immens per l’existència de la vida a la terra. La Bataille de Tchernobyl – 1994.