Live Streaming

Ja fa temps que els canals de televisió van perdre el monopoli de les emissions en directe. Qualsevol esdeveniment pot ser retransmès en directe a plataformes de difusió d’abast mundial com YouTube o Facebook.

Adaptar la configuració a la dimensió de la retransmissió és l’objectiu de Mc+IMG per simplificar la producció sense perdre qualitat.

A Mc+Imaginaris hem desenvolupat 5 configuracions per ajustar-nos tant a la producció més senzilla, amb un pressupost ajustat, com a retransmissions complexes amb un desplegament humà i tecnològic molt important.

  • Mínima. En general son emissions amb una càmera (o smartphone, segons les necessitats), àudio i streaming, per cobrir esdeveniments de forma general, on el directe és l’objectiu més important.
  • Bàsica 1. Un operador amb dues càmeres (una de seguiment i la segona fixa), amb un equip de realització lleuger, producció de so i streaming. Moltes possibilitats amb un equip lleuger i un pressupost ajustat, sense renunciar a la qualitat visual i narrativa.
  • Bàsica 2. En algunes situacions és més necessari poder inserir títols i gràfics, que disposar de dues càmeres. Aquesta configuració inclou una càmera, generador de gràfics, àudio i streaming.
  • Estàndard. La suma de les dues configuracions bàsiques permet que dos operadors puguin realitzar una retransmissió amb dues o més càmeres, un generador de gràfics, producció d’àudio i codificador d’streaming. Amb aquesta configuració podem incloure vídeoconferències en la producció, bé sigui per facilitar la participació de ponents remots, o bé per ser un participant a la videoconferència amb totes les opcions d’àudio i vídeo de la configuració.
  • Pro. Configuració a mida de l’esdeveniment a retransmetre.
SetUp amb 2 càmeres + enregistrament + Streaming.

La connectivitat a Internet la podem fer directament a un router, per WiFi (sempre que es pugui restringir) o per 4G. Els codificadors d’streaming que utilitzem son els models LiveU Solo i l’AJA Helo.

Per més informació contacta’ns a mci@andorra.ad, imaginaris.info@andorra.ad o al +376 321851

Produccions destacades

Premsa

Articles i reportatges sobre les nostres produccions.

  • AJA News : Comapedrosa Andorra 2020 Reaches Skimo Fans Worldwide Courtesy of Imaginaris and AJA Streaming Solutions
  • Panorama Audiovisual : La soluciones de streaming de AJA permitieron a los aficionados seguir la Copa del Mundo de Esquí de Montaña Comapedrosa 2020
  • Live Production : Comapedrosa Andorra 2020 Reaches Skimo Fans Worldwide Courtesy of Imaginaris and AJA Streaming Solutions
  • Pro Video Coalition : Part of the Skimo World Cup, Comapedrosa Andorra 2020, held in January, reached skimo fans worldwide courtesy of Imaginaris and AJA, streaming directly to Facebook Live.
  • 4rfv : COMAPEDROSA ANDORRA 2020 REACHES SKIMO FANS WORLDWIDE COURTESY OF IMAGINARIS AND AJA STREAMING SOLUTIONS