So

La producció audiovisual vincula la imatge amb el so de forma indivisible. A Mc+IMG ens hem preocupat molt de l’enregistrament i l’edició del so, i com fem en totes les produccions, ens hem adaptat per assolir la millor qualitat tant en les més bàsiques com en les grans produccions. És en aquestes que col·laborem amb professionals.

  • Producció de so en congressos, conferències, rodes de premsa, presentacions… per enregistrament multicàmera i emissions en directe per Streaming.
  • Les entrevistes son molt habituals i utilitzem diferents tècniques: micròfons de solapa, micròfons dinàmics de mà o de reporter i micròfons de canó o semicanó, direccionals i situats fora de pla, amb “pertiga” o braç extensor.
  • Els concerts de música els enregistrem amb diferents micròfons distribuïts per l’escenari o amb dos micròfons en posició central, per obtenir una sensació d’espai fidel a la realitat. En les produccions amb les que es necessita una millor qualitat de so, col·laborem amb professionals i tècnics de so. Hem recollit en un llistat les diferents produccions relacionades amb la música que hem realitzat: Música
  • Pels enregistraments de so (sense estar associada a la producció de vídeo) de concerts, presentacions o espectacles utilitzem les gravadores Tascam DR40 o Zoom F1, amb els micròfons adequats per cada producció.
  • L’edició d’àudio la realitzem directament amb el software Blackmagic Desing DaVinci Resolve amb el mòdul Fairlight.

Només realitzem gravació i edició de so per enregistraments o emissions en directe. No realitzem sonoritzacions d’espais o locals.

En cas de ser necessari una senyal de retorn d’àudio, per exemple en una connexió externa telefònica o per Internet, disposem d’un sistema de retorns amb orellera i ajust de volumen independent.