Streaming

Tenim diverses configuracions per l’enregistrament multicàmera, streaming (difusió de continguts per Internet) i Live streaming (difusió en directe de continguts per Internet). Les opcions bàsiques son produccions pròpies d’Imaginaris i les més complexes, les realitzem sota la marca Netvenz, amb la col·laboració de diverses productores audiovisuals del país. Aquestes son les configuracions que actualment tenim:

 • GRAVACIONS MULTICÀMERA
  • M01 – Enregistrament amb 1 càmera amb operador d’imatge i una càmera fixa. Podem connectar-nos a una producció externa d’àudio, utilitzar la nostra pròpia producció (fins a 4 micròfons) o una combinació de les dues opcions. L’enregistrament d’àudio i vídeo s’edita i s’entrega el vídeo de l’enregistrament amb títols i gràfics addicionals.
  • M02 – Realització en directe amb 1 càmera amb operador d’imatge i una càmera fixa. Per la realització utilitzem el mesclador Roland V02-HD i el monitor/gravador Blackmagic Video Assist 7″. Podem connectar-nos a una producció externa d’àudio, utilitzar la nostra pròpia producció (fins a 4 micròfons) o una combinació de les dues opcions. Aquesta configuració permet donar senyal en directe a projectors, monitors o per Live Streaming, i disposar d’una còpia editada pocs minuts després de la producció.
  • M03 – Realització en directe amb 1 càmera amb operador d’imatge i una càmera fixa, amb inserció de títols i gràfics. Configuració igual que M02 amb un ordinador que permet la inserció de títols i gràfics sobre una de les dues càmeres.
  • M04 – Realització en directe multicàmera, amb equip complet de realització (Netvenz). A partir de 3 càmeres fins a les que siguin necessàries per cobertura diferents tipus d’esdeveniments: congressos, esports tant en pavellons coberts com en exteriors… L’equip de realització es pot completar amb imatges en directe des de drons, locucions i publicacions simultànies a diferents canals.
 • LIVE STREAMING
  • M06 – Emissió en directe des d’una càmera. Publicació a un canal RTMP de la senyal de vídeo d’una càmera amb dos canals d’àudio. La connexió a Internet la fem amb un codificador LiveU Solo, per Ethernet (connexió a un router) o mitjançant un modem 4G.
  • M07 – Live Streaming amb les configuracions M01, M02, M03 i M04.
  • M08 – Live Streaming a diferents canals RTMP simultàniament, amb les configuracions M01, M02, M03 i M04.