Video presentacions

La realització en directe per projeccions en pantalles gegants, combina múltiples càmeres amb generador de gràfics, vídeos i entrades d’ordinadors de ponents o conferenciants. El resultat d’aquesta realització en congressos, conferències o presentacions, ofereix una experiència als assistents més intensa, alhora que integra l’escenografia, l’enregistrament i si és necessari l’emissió en directe per streaming, en un únic operatiu.

Hem desenvolupat tres configuracions:

  • Bàsica. Amb un únic operador instal·lem uns càmera, equip d’àudio i un mesclador digital per projectar la composició en pantalles gegants, enregistrar l’acte i retransmetre en directe per streaming. La configuració Bàsica està pensada per congressos, classes i conferències, amb ponents presencials o per videoconferència, amb un pressupost limitat.
  • Multiconferència. Integrem a la realització qualsevol dels sistemes de multiconferència disponibles (Zoom, JitSi, Google Meet, Skype… ), de forma que a la conferència o presentació s’hi poden unir tants contactes digitals com es vulgui, i aquesta interacció pugui ser seguida pels assistents físics a la sala, els participants a la videoconferència i a la vegada es pugui seguir en directe per streaming.
  • Pro. Configuració a mida de les necessitats de l’esdeveniment. Es presenta un disseny de producció i un pressupost segons el projecte.
WRO 2019 – Andorra Telecom (Centre de Congressos, Andorra la Vella).
Conferència amb connexió via Skype de ponents remots (2019, Centre cultural i de congressos lauredià).