Video presentacions

La realització en directe per projeccions en pantalles gegants, combina divereses càmeres amb gràfics, vídeos i fotografies generats de d’ordinadors. Aquesta realització proporciona una experiència molt més intensa als assistents a l’acte, oferint més possibilitats als ponents i conferenciants.

La realització en directe de vídeo presentacions es pot fer amb un equip lleuger per realitzacions senzilles o es pot produir amb equips multicàmera complets, per realitzacions de més complexitat.  La diversitat d’opcions es pot ajustar a la disponibilitat de pressupost, i no haver de renunciar a les possibilitats visuals i narratives de les presentacions en vídeo.

  • Video presentació senzilla que integra una càmera, un ordinador per gràfics i vídeos, i un ordinador amb la presentació del ponent. La realització és pot enregistrar, i opcionalment editar amb les imatges d’una segona càmera.
  • Un segon nivell de presentació inclou l’opció de recepció de diferents senyals d’streaming per skype o sistemes similars, i la retransmissió Live Streaming.
  • L’opció més completa de vídeo presentació permet la realització multicàmera i el control de més d’una pantalla gegant.