Blau Digital

Blau DigitalCintes vídeoCintes àudioFloppy DiskGravació TVSubtitulacióTarifes

Blau Digital és la marca de MC+Imaginaris dedicada a la digitalització i restauració de cintes de vídeo i d’àudio, i a una sèrie de serveis digitals destinats tant a clients particulars com institucionals i professionals. Aquests son els serveis que actualment oferim:

DIGITALITZACIÓ de CINTES de VÍDEO analògiques a arxius digitals Mp4, MOV o ProRes. Edició bàsica de correcció d’imatge, color i de so.

ESCALAT d’ARXIUS de VÍDEO a resolucions superiors: 720p, 1080p i 4K progressius, a 25, 30 o 50 frames.

DIGITALITZACIÓ de CINTES d’ÀUDIO analògiques a arxius digitals Mp3 o WAV. Edició bàsica de so (ajust de volum, limitador i compressor).

EXTRACCIÓ d’ARXIUS de DISCS CD, DvD i Blu-ray a arxius d’àudio i vídeo digitals.

RECUPERACIÓ d’ARXIUS de FLOPPY DISKS fotografies, vídeos, àudio…

ENREGISTRAMENT de programes i retransmissions de TELEVISIÓ (per a us personal).

SUBTITULACIÓ de vídeos.

La majoria dels suports que digialitzem ho fem des del nostre estudi a Andorra, de forma que no cal enviar cap document fora del país. La discreció i el compromís per mantenir la privacitat de les imatges i els documents a digitalitzar està assegurada en els nostres estudis. Només amb l’autorització expressa dels clients, utilitzem recursos externs. Mai fem cap còpia no demanada, i els arxius dels procés de digitalització i restauració els eliminem 30 dies després d’haver entregat el treball.

Una vegada hem digitalitzat els documents, els podem escalar a resolucions de 1280x720p, 1920x1080p o a 4K progressius. L’ús combinat de software AI de restauració amb l’edició d’àudio i vídeo, ens permet obtenir resultats satisfactoris en la restauració de les imatges analògiques.

Els serveis digitals oferts per Blau Digital es dirigeixen tant a clients particulars com a adninistracions i a empreses.

La recollida i l’entrega de les cintes i la resta de material la fem a domicili.