Empresa

Imaginaris va començar l’any 2002 com una pàgina web de continguts visuals fins el mes d’abril de 2014, quan varem crear l’empresa Imaginaris produccions audiovisuals per realitzar projectes relacionats amb la producció i la difusió de continguts audiovisuals. Aquest mateix any varem arribar a un acord amb la productora Modula comunicació per produir moltes de les nostres produccions amb la marca Mc+Imaginaris.

L’any 2019 creem la marca Blau Digital, dedicada a la digitalització i a la restauració de cintes d’àudio i vídeo analògiques i de discs (CD, DvD i BluRay), i a serveis digitals (extracció d’arxius de Floppy Disk, gravació de programes i emissions de televisió i subtitulació de vídeos).

Qui som.

Lluís Casabella Vehils. Llicentiat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona en l’especialitat d’imatge i narració figurativa. Vaig començar a treballar en televisió a les emissions locals d’Andorra la Vella (1984-1986) amb Antena 7Tv. Després he treballat a Antena 3 Televisión (1990), a la Ràdio i Televisió Olímpica Barcelona’92 (1991-1992) i a Ràdio i Televisió d’Andorra (1995-2014).

Actualment estem a Ordino (Andorra), i ens pots contactar a:

  • imaginaris.info@andorra.ad
  • McI@andorra.ad
  • blaudigital@andorra.ad