Blau Digital Tarifes

Blau DigitalCintes de vídeoCintes d’àudioFloppy DiskTarifes

Les tarifes d’aquest document són una referència per saber la franja de preus de les diferents produccions. La diversitat de suports i formats, i l’estat dels documents originals, introdueix variables que poden fer variar el preu. És per això que recomanem demanar un pressupost, sense compromís.

Digitalització de cintes de vídeo analògiques (VHS, VHS-C, Mini Dv, Dv, Video 8,
Hi8*), i extracció d’arxiu de discs CD vídeo i DvD, fins a 90 minuts, a un arxiu informàtic estàndard (MP4-H264 o similar) amb una resolució equivalent.
Inclou edició bàsica: ajust de resolució, color i so.
– Descomptes: de 10 a 19 cintes -5%, de 20 a 29 cintes -10%, de 30 a 39 cintes -15%, més de 40 cintes descompte detallat en el pressupost.
20,00€per cinta o disc
Digitalització de cintes de vídeo professional (DvCam, DVCPro*, U-Matic*, U-Matic SP*, Betacam*, Betacam SP*, Betacam Digital*) a un arxiu informàtic estàndard MP4-H264 o similar, i a una resolució equivalent.pressupost
Escalat d’arxius originals en SD (720x576i) a HD (1280x720p) o Full HD (1920x1080p), sense pèrdua de qualitat d’imatge.
– Preu per arxius fins a 90 minuts.
– S’aplica el mateix descompte per quantitat de cintes.
10,00€per arxiu
Digitalització de cintes de casset i discs CD a arxiu MP3 o WAV, fins a 90 minuts.
– Descomptes: de 10 a 19 cintes -5%, de 20 a 29 cintes -10%, de 30 a 39 cintes -15%, més de 40 cintes descompte detallat en el pressupost.
14,00€per cinta o disc
Altres cintes i suports d’àudio*.pressupost
Extracció d’arxius d’àudio i vídeo de discs flexibles de 3,5″ (floppy disk) a arxius Mp4-H.264.10,00€per disc
(*) Formats que es digitalitzen en empreses externes. Els preus poden ser diferents als de Blau Digital.

La major part de les digitalitzacions les fem en els estudis d’Mc+Imaginaris a Ordino, de forma que els documents no han de sortir del país. Hi pot haver però algun tipus de format o suport que s’hagi d’enviar a una empresa especialitzada fora d’Andorra. En aquest cas, ho acordem abans amb el client.

Els arxius digitalitzats els podem entregar de tres formes bàsiques:

  • Per Internet (Cloud). S’envia al client una adreça i un codi per descarregar l’arxiu. Sense cost addicional.
  • Es copien els arxius en dispositius entregats pel client (clau USB, disc dur o tarja SD). Sense cost addicional.
  • Es copien els arxius en un dispositiu d’emmagatzematge (clau USB, disc dur, tarja SD, DvD o Blu-Ray) segons el que ens demani el client. S’afegeix al pressupost el preu del dispositiu.

ELS PREUS INDICATS EN AQUESTA PÀGINA SON PER L’ENTREGA DELS ARXIUS VIA SERVEI D’INTERNET o EN DISPOSITIU ENTREGAT PEL CLIENT Si s’opta per una còpia en un dispositiu d’emmagatzematge nou, s’ha d’afegir el seu cost al pressupost.

Des de Blau Digital aconsellem utilitzar discs SSD per emmagatzemar els arxius digitalitzats, ja que assegurem més anys d’ús i tenen menys possibilitats de danyar-se en cas de rebre un cop, que altres dispositius.

· Preus amb IGI