Live Streaming

Ja fa temps que els canals de televisió van perdre el monopoli de les emissions en directe. Qualsevol contingut o esdeveniment pot ser retransmès en directe en plataformes d’abast global i en sistemes de videoconferències.

Actualment plataformes com YouTube, Facebook, Twitch o Linkedin permeten difondre les emissions a audiències molt amplies. Per contra, les videoconferències es dirigeixen a un nombre d’usuaris determinats. També és possible integrar les videoconferències en emissions globals a plataformes d’Streaming.

A Mc+Imaginaris proposem 4 configuracions per ajustar-nos tant a la producció més senzilla, de pressupost limitat, com a retransmissions complexes amb un gran desplegament humà i tecnològic.

  • Mínima. En general son emissions amb una càmera (o Smartphone, segons les necessitats), àudio i Streaming, per cobrir esdeveniments de poca o mitja durada, que s’hagin de retransmetre en directe. Tant per configuracions fixes com en moviment, des de qualsevol lloc amb cobertura.
  • Bàsica. Un operador amb dues càmeres (una de seguiment i la segona fixa), amb un equip de realització lleuger, que inclou grafisme, producció de so, enregistrament i Streaming. Moltes possibilitats amb un equip lleuger sense renunciar a la qualitat visual i narrativa.
  • Estàndard. Dos operadors per realitzar una retransmissió amb tres o més càmeres, gràfics, producció d’àudio i codificador d’Streaming. Possibilitat d’entrada d’ordinadors externs i de gestionar la sortida a pantalles i projectors. Amb aquesta configuració podem incloure vídeoconferències en la producció, bé sigui per facilitar la participació de ponents remots, o bé per ser un participant a la videoconferència amb totes les opcions d’àudio i vídeo de la configuració.
  • Pro. Configuració a mida segons l’esdeveniment a retransmetre.

La connectivitat a Internet la podem fer directament a un router, per WiFi (sempre que es pugui restringir) o per 4G. La connexió 4G i 5G, permet la cobertura d’esdeveniments en els que ens hem de moure i desplaçar. Els codificadors d’streaming que utilitzem son els models LiveU Solo, Roland UVC-01 i AJA Helo.

Les plataformes en les que habitualment realitzem emissions en directe per Streaming son YouTube, Facebook, Twitch i Linkedin. I per la integració de videoconferències en Streamings en directe utilitzem una combinació de hardware amb programes com WireCast o StreamYard.

Per més informació contacta’ns a mci@andorra.ad, imaginaris.info@andorra.ad o al +376 321851

Produccions destacades

Premsa

  • Ara Andorra: Els concerts de Cambra Romànica a Canillo triomfen a internet.
  • AJA News : Comapedrosa Andorra 2020 Reaches Skimo Fans Worldwide Courtesy of Imaginaris and AJA Streaming Solutions
  • Panorama Audiovisual : La soluciones de streaming de AJA permitieron a los aficionados seguir la Copa del Mundo de Esquí de Montaña Comapedrosa 2020
  • Live Production : Comapedrosa Andorra 2020 Reaches Skimo Fans Worldwide Courtesy of Imaginaris and AJA Streaming Solutions
  • Pro Video Coalition : Part of the Skimo World Cup, Comapedrosa Andorra 2020, held in January, reached skimo fans worldwide courtesy of Imaginaris and AJA, streaming directly to Facebook Live.
  • 4rfv : COMAPEDROSA ANDORRA 2020 REACHES SKIMO FANS WORLDWIDE COURTESY OF IMAGINARIS AND AJA STREAMING SOLUTIONS