Live Streaming

Qualsevol acte o esdeveniment pot ser retransmès en directe a plataformes d’abast global i en sistemes de videoconferències. L’emissió en directe ja no és exclusiva dels canals de televisió.

Actualment YouTube, Facebook, Twitch o Linkedin permeten difondre continguts a audiències molt amplies. Per contra, les videoconferències es dirigeixen a un nombre d’usuaris determinat. I addicionalment és possible integrar les videoconferències en emissions d’Streaming en directe.

Tenim 4 configuracions bàsiques, des de les produccions més senzilles, de pressupost limitat, a les retransmissions més completes amb un ampli desplegament humà i tecnològic.

Mòbil. Emissions en directe amb una càmera, àudio i Streaming 4g. Podem realitzar l’emissió directament des d’un Smartphone o amb un codificador. Amb aquesta opció tenim mobilitat i és apta per la cobertura d’actes de forma dinàmica, en diversos espais i d’una durada fins a una hora.

Bàsica. Un operador i dues càmeres (una de seguiment i la segona fixa), amb un equip lleuger que inclou realització de vídeo i àudio, gràfics, enregistrament i Streaming (4g i ethernet). Possibilitat d’entrar una font externa (ordinador, tablet…). Tots els equips poden funcionar amb bateries, eliminant la necessitat d’una connexió elèctrica. Segons les necessitats utilitzem YoloBox Pro o Roland V-8HD

Estàndard. Dos o més operadors per realitzar una retransmissió amb tres o més càmeres, composició de 5 capes amb Roland V-8HD, gràfics, producció d’àudio i codificador d’Streaming. Possibilitat d’entrada de diferents fonts externes (ordinador, tablet…) i de gestionar sortides auxiliars a pantalles i projectors. Amb aquesta configuració podem incloure vídeoconferències (Zoom, Skype…) en la producció.

Pro. Configuració adaptada a les necessitats de produccions més complexes, amb la disponibilitat d’un important equip humà i tècnic.

La connectivitat a Internet la podem fer directament a un router Ethernet, WiFi o 4g. Els codificadors d’streaming que utilitzem son el LiveU Solo, Roland UVC-01 i YoloBox Pro.

Les plataformes en les que habitualment realitzem emissions en directe per Streaming son YouTube i Facebook, i ens podem connectar a qualsevol que utilitzi el protocol RTMP.

També hem incorporat la retransmissió per Streaming privat en directe, per les emissions que necessitin privacitat, fora dels servidors habituals.

Per més informació contacta’ns a mci@andorra.ad o truca’ns al +376 321851

Premsa

  • Ara Andorra: Els concerts de Cambra Romànica a Canillo triomfen a internet.
  • AJA News : Comapedrosa Andorra 2020 Reaches Skimo Fans Worldwide Courtesy of Imaginaris and AJA Streaming Solutions
  • Panorama Audiovisual : La soluciones de streaming de AJA permitieron a los aficionados seguir la Copa del Mundo de Esquí de Montaña Comapedrosa 2020
  • Live Production : Comapedrosa Andorra 2020 Reaches Skimo Fans Worldwide Courtesy of Imaginaris and AJA Streaming Solutions
  • Pro Video Coalition : Part of the Skimo World Cup, Comapedrosa Andorra 2020, held in January, reached skimo fans worldwide courtesy of Imaginaris and AJA, streaming directly to Facebook Live.
  • 4rfv : COMAPEDROSA ANDORRA 2020 REACHES SKIMO FANS WORLDWIDE COURTESY OF IMAGINARIS AND AJA STREAMING SOLUTIONS