Fotografia

Actualment el vídeo i la fotografia es fusionen en les produccions audiovisuals donada la facilitat amb que es pot capturar vídeo i realitzar fotografies amb un equipament únic. La tecnologia permet desenvolupar formats de comunicació que en el seu conjunt, utilitzen els vídeos i les fotografies massivament. I en molts d’aquests projectes, es combinen els dos formats per assolir els objectius de comunicació, informació o promoció proposats.

A Mc+Imaginaris hem entès la necessitat d’incloure la fotografia en les nostres produccions de vídeo, inclús en les més bàsiques. Per això sempre entreguem una sèrie de fotografies amb els reportatges, documentals o qualsevol altre tipus de producció per facilitar la difusió a Internet, a les xarxes socials o per distribuir als mitjans de comunicació.

Fotografia professional

Entre les nostres produccions, també realitzem reportatges fotogràfics, independentment de la producció de vídeo:

  • Reportatges fotogràfics de congressos, exposicions i actes socials, esportius i culturals.
  • Fotografia d’habitatges per immobiliàries i d’obres per arquitectes i empreses de construcció.
  • Fotografia d’interiors i decoració per interioristes i professionals de la decoració.

Sempre que el treball fotogràfic ho requereixi o es tracti d’un projecte molt específic, treballem amb fotògrafs professionals.

Actualment aquest és l’equip bàsic de fotografia que utilitzem: Sony Alpha 7II + Sony F4 24-105mm G

Arxiu i drets

L’arxiu fotogràfic d’Mc+Imaginaris comença a créixer a partir de 2010, especialment amb imatges d’Andorra i del Pirineu. Tot i que la gran majoria no les hem publicat, qualsevol persona que necessiti o faci recerca d’imatges d’Andorra i del Pirineu, ens pot contactar per buscar entre els nostres arxius si tenim les que li poden interessar. Tant per adquirir els drets com per demanar la nostra col·laboració en tot tipus de projectes.

Per més informació contacta’ns a mci@andorra.ad, imaginaris.info@andorra.ad o al +376 321851

Expo

Publiquem àlbums temàtics, de viatges i de natura que sempre que ens és possible ampliem.

Habitualment publiquem fotografies a les xarxes socials:  Facebook Lluís  · Instagram · Twitter